Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝ. 1 - 0

Σε ενα μετριο ποιοτικα παιχνιδι η ομαδα της Νικης Αξου πηρε το πολυτιμο τριποντο στην εδρα της απεναντι στην ομαδα του Πενταπλατανου.

Στο πρωτο μερος οι παικτες και των δυο ομαδων ηταν μουδιασμενοι χωρις να δημιουργησουν τις καταλληλες συνθηκες για την επιτευξη καποιου τερματος και ετσι εμειναν στο μηδεν.
Στο 15' οι φιλοξενουμενοι ειχαν ενα καλο σουτ με τον Καρυπιδη ενω οι γηπεδουχοι ειχαν καλη στιγμη με σουτ του Παντζαρτζη στο 25' με την επεμβαση του γκολκηπερ Βαλναρη να αποδεικνυεται σωτηρια. 

Στο δευτερο μερος οι ρυθμοι του αγωνα ανεβηκαν με τις δυο ομαδες να ανεβαζουν τους επιθετικους ρυθμους και τους τεχνικους και των δυο ομαδων νακανουν αλλαγες στις 11αδες τους... 
Στο 48' ο πολυ καλος Γιαννης Τσαβδαρης πιανει σουτ απο καλη θεση για να διωξει δυσκολα ο Βαλναρης σε αουτ. 
Στο 50ο Μαγκας (Καρρας) εχασεευκαιρια απο κοντα. 
Στο 55' σεμια γρηγορη αντεπιθεση η ομαδα του Πενταπλατανου αιφνιδιασε τους γηπεδουχους χωρις ομως αποτελεσμα οταν το σουτ του Κιτσου αποτο υψος της μεγαλης περιοχης περασε μολιςαουτ απο το οριζοντιο δοκαρι. 
Στο 57' σε απευθειας εκτελεση φαουλ απο πλαγια απο τον Ροτσα (Καρρας ),η μπαλα καταληγει πανω στα διχτυα. 
Στο 65' σε ανατροπη του Τσαβδαριδη απο τον Αλεξανδριδη ο διαιτητης του αγωνα υποδεικνυει ορθα το σημειο του πεναλτι .την εκτελεση αναλαμβανει ο εμπειρος Χρηστος Καρρας (Μαγκας) για να στειλει την μπαλα στα διχτυα πετυχαινοντας και το μοναδικο γκολ της συναντησης χαριζονταςτη νικη στην ομαδα του.
Απο τους γηπεδουχους διακριθηκαν ιδιαιτερα οι Βασιλειαδης Βασίλης και Γιανης Τσαβδαρης.

Αριστη η διαιτησια των Ατζαμιδακη Σπυρο, Κεσισογλου και Στοιτση.

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ: Τοψης Παπαδοπουλος Βασιλειαδης Β., Ξενιδης Κοσκινοπουλος (55'Ουρουτσι) Καρρας Τσαβδαρης Σταυριδης Παντζαρτζης(63΄Κουγιουμτζιδης) Γκιτσας.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Βαλναρης Κοκκινιδης Αλεξανδριδης Ραμπουσης Γαλουπης Καλπακιδης(70' Κυζιριδης) Ασλανιδης (60' Ραμπουσης) Αρβανιτοπουλος Κιτσος ΜητωναςΔ, (52' Καρράς Χ. (Ροτσα) Καρυπιδης.



http://aridaianews.blogspot.gr/2013/11/blog-post_567.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου